Запрошення до участі в міжнародному фото конкурсі!

Професійні та аматорські фотографи з усього світу запрошуються до участі у Міжнародному фотоконкурсі з питань екологічного поводження з відходами охорони здоров'я. Надішліть фотографію, яка показує вашу обізнаність з питань управління медичними відходами, наприклад, який вплив вони мають на навколишнє середовище, які нововведення та практики ви знаєте. Крім того, ви також можете висловити ваше творче бачення позитивних змін.

ДЛЯ ЧОГО?
1. Задля сприяння підвищенню рівня поінформованості громадськості про проблеми, пов'язані з поводженням з відходами у сфері охорони здоров'я через візуальне та художнє середовище.

2. Задля сприяння впровадженню передового досвіду у сфері поводження з відходами без спалювання та використанням технологій, що не містять ртуть, для більш екологічної практики охорони здоров'я.

ПРАВИЛА:

Для участі в конкурсі, будь ласка, заповніть онлайн-заявку (http://application.greenhealthcarewaste-photos.org/en/), додайте свою фотографію та надішліть заявку до 15 липня 2019 року. Допускається участь у двох категоріях конкурсу (шляхом подання однією фотографією для кожної категорії). Категорії є наступними:

1. «Управління відходами охорони здоров'я для людей і планети» (два фіналісти).

Також будуть надані додаткові спеціальні нагороди на номінації для фотографій із зображенням позитивних змін для наступних спеціальних категорій (по одній на кожну):

  • Альтернативи спалюванню медичних відходів
  • Охорона здоров'я без ртуті
  • Управління поводженням з відходами у сфері охорони здоров'я для покращення профілактики інфекцій
  • Жінки та управління поводженням з відходами у сфері охорони здоров'я

2. «Зеленіша охорона здоров'я, яку я хочу бачити в майбутньому» (два фіналісти).

Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням - http://www.greenhealthcarewaste-photos.org/
Бажаємо успіхів!