10 років надихаємо на зміни: фотовиставка та презентація книги до річниці ГЕФ ПМГ в Україні

Більше 180 ініціатив, що працюють задля сталого розвитку, вирішення проблеми зміни клімату, покращення добробуту громад України, тисячі унікальних історій - Програма малих грантів ГЕФ-ПРООН в Україні відзначає 10-ту річницю! З цієї нагоди ми презентували фотовиставку та книгу «10 років надихаємо на зміни». 

Подія зібрала унікальне коло гостей: до нас завітали колеги з ПРООН, ЮНОПС, ГЕФ ПМГ, представники місцевої влади, освітніх та наукових установ, партнерські організації, учасники проектів, зокрема, герої новоствореної книги! А також, онлайн до нас долучилась і пані Сулан Чен, регіональний координатор та радник ГЕФ ПМГ, ПРООН. 

Крім того, захід був насичений творчими виступами, атмосферу свята створили фольклорний ансамбль «Святодар» та Ольга Гура, авторка та виконавиця з міста Малин.

 

 

 

 

 

 

 

 

Працювала також інтерактивна зона для всіх охочих, включаючи навчальну гру “Цілі сталого розвитку“, майстер-клас з виготовлення органічних сувенірів, та виставку органічної продукції.

 

 

 

 

 

 

 

Дякуємо всій команді - розробникам книги та фотовиставки, гостям події, та всім причетним до роботи Програми малих грантів ГЕФ-ПРООН в Україні. Починаємо наступне 10-річчя, далі - ще більше ініціатив, героїв, історій, прогресу в досягненні Цілей сталого розвитку ООН, та позитивного впливу на довкілля й добробут!