250 дітей взяли участь в акції "Дій за озон!"

Активне літо в розпалі: 15 червня в дитячому оздоровчому таборі "Антей" 250 дітей, віком від 7 до 14 років, за допомогою інтерактивних ігор дізнались як ж вони можуть власними діями захистити наш озоновий шар!

Під час акції діти грали в різні екологічні ігри, проводили квести та спробували себе в ролі акторів спектаклю "Озон і ми", дізнались багато нової цікавої інформації про збереження і захист озонового шару та шкоду ультрафіолетового випромінювання. Наприкінці акції було створено інтерактивну дошку "Обіцянка Землі ", а також усі отримали корисні подарунки: браслети, бандани, набори для творчості, вихователі  нагороджені сертифікатами. Крім того, їх вожаті пройшли навчання з фасилітації гри, та будуть надалі поширювати отриманні знання в літніх таборах.

Дякуємо ДОТ "Антей " за співпрацю! Акція "Дій за озон" також відбулась і буде надалі проходити в Чернігові та Чернігівській області, згодом на узбережжі Азовського моря та Прикарпатті, а тобто - по всій Україні. 

Акція відбулась за підтримки проекту ПРООН/ГЕФ "Підвищення  рівня  обізнаності щодо захисту озонового шару та пом'якшення наслідків зміни клімату".