Круглий стіл з питань обговорення Національного плану утилізації та переробки відходів

29 березня в Укрінформ за ініціативи Всеукраїнської організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Екологічна Україна» відбувся круглий стіл з питань обговорення Національного плану утилізації та переробки відходів та його реалізації на місцевому рівні. В засіданні взяли участь представники місцевої влади, Мінрегіонбуду, науковців, громадських організацій, які реалізують міжнародні проекти з утилізації відходів, їх переробки та зменшення шкідливого впливу відходів на довкілля, підприємств та організацій, які займаються утилізацією та переробкою відходів.

Представники міст Києва, Запоріжжя, Львова, Харкова, Ворзеля поділились своїм досвідом з питань утилізації та переробки відходів, обговорили як позитивні результати, так і проблеми, які проявились в результаті їх діяльності, можливості та основні перешкоди реалізації на місцевому рівні Національного плану утилізації та переробки відходів.

В результаті круглого столу була створена робоча група для розробки інтелектуальної моделі та пропозицій найбільш ефективних шляхів реалізації на місцевому рівні Національного плану утилізації та переробки відходів з урахуванням міжнародного та вітчизняного досвіду.

З відео засідання можна ознайомитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=EEH-k2Xa2Z0