Міжнародний форум ReBuild Ukraine 2023

15-16 лютого 2023 року проходить Міжнародний форум ReBuild Ukraine 2023 в місті Варшава, Польща. Rebuild Ukraine – це міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України.

Програма малих грантів ГЕФ, Ірпінська міська рада та наші партнерські громадські організації взяли участь у виставці-форумі та представили краудфандинговий проєкт SAVEduсation in Irpin задля залучення донорської підтримки, нових партнерств та фінансування ініціативи.

В рамках ReBuild Ukraine 2023 працюють тематичні конференції і майданчики:

  • Конференція «Ключові інвестиційні можливості для української економіки» надає можливість учасникам презентувати проєкти, які перезапустять українську економіку: масштабуються по території України, мають значний соціальний вплив на демографічні показники та фундаментальні для промисловості України в 21 столітті.
  • Форум з відновлення та відбудови – це майданчик для комунікації між будівельними галузями європейських країн для прискорення відбудови громад. Учасники: представники української та європейської будівельної галузі, представники органів державної влади України та інших країн Євросоюзу.
  • Інвестиційна конференція «Відродження нації. Муніципалітети України. Можливості для інвесторів та партнерів». Участь у конференції надає можливість ознайомитися з переліком найперспективніших інвестиційних проєктів України. Індустріальні парки як головний інвестиційний тренд сучасної України. Масштабування проєктів.

Загалом більше 1000 учасників беруть участь у форумі та представляють уряди європейських країн-партнерів, міжнародні донорські організаціїб бізнес та місцеві громади України. Відтак, 23 громади представлені на національній платформі «Україна та її громади» та понад 40 громад-гостей представляють свої потреби міжнародним фінансовим установам, донорам та інвесторам.